Αναγνώστες

30 Ιουν 2007

Η πρώτη δράση

Απαιτούμε τον σεβασμό στην υγεία των ανθρώπων και στο περιβάλλον. Εναντιωνόμαστε σε κάθε ενεργειακή ανάπτυξη με μόνο και πρωταρχικό στόχο την κερδοφορία.

Καμιά απόφαση δεν θα υλοποιηθεί χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των τοπικών κοινωνιών.

Πορεία ενημέρωσης και διαμαρτυρίας την Κυριακή 1η Ιουλίου.

10 σχόλια:

ΠανωςΚ είπε...

"Καμιά απόφαση δεν θα υλοποιηθεί χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των τοπικών κοινωνιών."

Ετσι και μόνο έτσι. Και μετά τη σύμφωνη γνώμη, φυσικά πρέπει να έρχεται και η συν-πράξη των τοπικών κοινωνιών... Αντε με το καλό...

παράλληλος είπε...

Εκεί είναι η ουσία και μόνο εκεί, φίλε Πάνω.
Το άκρως ενθαρρυντικό είναι πως στην συγκεκριμένη (αντί)δραση μετέχουν πολίτες και από συντηρητικές και από "προοδευτικές" παρατάξεις.

Hasta la Viotia siempre!

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Ωρε, βαράτε τους στ' αυτιά, διότι μας ετοιμάζ΄νε πολλά. Καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση! Και αυτά τα καργιόλια* είναι έτοιμοι να τα πουλήσουν όλα έναντι μιας καλής μίζας. Κοπανάτε τους!



* Μπλε και πράσινα.

παράλληλος είπε...

Σκύλε, δεν είναι μόνο ότι είναι έτοιμοι να τα πουλήσουν όλα έναντι μιας καλής μίζας, (αν δεν το έχουν πράξει ήδη) ώστε να μιλάμε για την οικονομική και ηθική πλευρά της διαδικασίας, αλλά για το overdose αποβλήτων.
Θα χρειαστεί μέχρι και ο σκύλος ο Κανέλλος!

Hasta la Viotia siempre!

Θ. Βοριάς είπε...

Στα όνειρα των "μεγάλων",
των "επίσημων",
οι ενεργοί πολίτες ρίχνουν
σπόρους στη γη
και φυτρώνουν πολεμιστές,
ερωτευμένοι με την πατρίδα,
γεννημένοι ν' αντιστέκονται!

Στα όνειρά τους οι "μεγάλοι"
κι οι "επίσημοι"
νιώθουν τη γη να τους καταπίνει.

παράλληλος είπε...

Δεν έχουν όνειρα αυτοί, φίλε Θοδωρή!
Τσέπες εδώ και τόπο αλλού έχουν.
Α! και ντόπιους συνηγόρους που με αυτοθυσία άρχισαν ιδεολογικώς να τους υπερασπίζονται, με το αξίωμα "καπιταλισμό έχουμε και θεμιτή η επιδίωξη του κέρδους". Ακόμα και με κόστος υγείας και ζωής...

angie philosopher είπε...

Την καλημέρα μου. 'Ηθελα να σε ενημερώσω και κατ'επέκταση όσους ενδιαφέρονται για τις κινητοποιήσεις ότι το Σάββατο 21/7 θα πραγματοποιηθεί στην παραλία Αλυκής ανοιχτή συζήτηση για ενημέρωση του κόσμου. 'Εχει ήδη ανακοινωθεί απο την επιτροπή αγώνα.
φιλικά,
αγγελικη

παράλληλος είπε...

Θα είμαι εκεί.

angie philosopher είπε...

λοιπόν προσπάθησα να σου στείλω μαιλ αλλά απέτυχε. Μήπως δεν έχεις χώρο? Δεν ξέρω τί γίνεται. Σου έστελνα και την αφισούλα που θα αναρτηθεί στα χωριά για να ενημερωθεί ο κόσμος για την συζήτηση της Αλυκής.
Θα σου γράψω εδώ το μαιλ μου αν θες να στείλεις. angiekar@gmail.com.
Θα σε ενημερώσω και περαιτέρω για τις κινητοποιήσεις. Οπότε να μπορείς ενημέρωσε κι εσύ όσο το δυνατόν περισσότερους στη Λιβαδειά.

angie philosopher είπε...

Μόλις έμαθα και την ώρα της συγκέντρωσης. 19.00 το απόγευμα στην Παραλία Αλυκής. Φαντάζομαι εάν φτάσει κανεις εκεί θα είναι εύκολο να τους εντοπίσει. Δεν είναι και τεράστια η παραλία.
Για ό,τι νεότερο θα ενημερωσω.